Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

  ΗΧΗΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ στο Πάρκο Ελευθερίας! ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Γεννηματά οι σύμβουλοι Καμίνη

  Ξεκίνησε ως συνάντηση με τους πολίτες της Αθήνας και τελικά μετατράπηκε σε μαζική συγκέντρωση. Ήταν την Παρασκευή το βράδυ στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου η προσέλευση του κόσμου και ο παλμός στην εκδήλωση της Φώφης Γεννηματά εν όψει των εκλογών της ΔΗ.ΣΥ., θύμησε, όπως έλεγαν οι παριστάμενοι, κάτι από τα παλιά. Το πολιτικό μήνυμα ήταν σαφές προς όλες τις πλευρές και δόθηκε κυρίως από τη μεγάλη συμμετοχή. Και να σκεφτεί κανείς ότι η οργάνωση της συγκέντρωσης αποφασίστηκε μόλις την Τετάρτη το μεσημέρι.

  Έκπληξη ήταν και η μεγάλη συμμετοχή Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων από τον συνδυασμό του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, οι οποίοι έδωσαν με την παρουσία τους και Αυτοδιοικητικό χρώμα, στηρίζοντας την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης .

  Ανάμεσά στους Δημοτικούς Συμβούλους ξεχώρισαν ο Παναγιώτης Μπέης, ο Γιώργος Π. Αποστολόπουλος, ο οποίος και την προσφώνησε, η Χριστίνα Βασιλείου και η Αθηνά Ζαφειροπούλου. Αξιοσημείωτη ήταν ωστόσο και η εκπροσώπηση άλλων Δημοτικών Συμβούλων που δεν κατάφεραν να προσέλθουν, μαζικών φορέων και συλλόγων. Η δε παρουσία των Κοινοτικών Συμβούλων από τον Δήμο Αθηναίων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΗΧΗΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ στο Πάρκο Ελευθερίας! ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Γεννηματά οι σύμβουλοι Καμίνη Rating: 5 Reviewed By: Press Fm