GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα απάτης έπεσε η Cher

Δικαστικά θα κινηθεί η Cher εναντίον της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Altor, καθώς όπως υποστηρίζει, τα στελέχη της την προέτρεψαν να πωλ...


Δικαστικά θα κινηθεί η Cher εναντίον της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Altor, καθώς όπως υποστηρίζει, τα στελέχη της την προέτρεψαν να πωλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της, αποκρύβοντας το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν προ των πυλών μιας αρκετά σημαντικής εξέλιξης και οι οποίες τελικά εκτίναξαν στα ύψη την αξία των μετοχών της.
Σύμφωνα με το «TMZ» η Cher είπε πως, το 2013, αγόρασε περίπου 300.000 μετοχές της Altor. Δύο χρόνια αργότερα, στέλεχος της εταιρείας την αναζήτησε και, ευθέως, πρότεινε να επαναγοράσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της. Απέκρυψε, ωστόσο, αρκετά σημαντικές πληροφορίες για τις επιτυχείς κλινικές δοκιμές φαρμάκων τα οποία ετοίμαζε η βιοφαρμακευτική εταιρεία για τον καρκίνο και το AIDS.
Η Cher πώλησε τις μετοχές της, και λίγο αργότερα η τιμή της μετοχής της εταιρείας «τρύπησε το ταβάνι». Και, τώρα, η σταρ κάνει μήνυση για μεγάλες ζημίες που ωστόσο δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Από την πλευρά της η εταιρεία, σύμφωνα το «TMZ» δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο.
Πηγή ρεπορτάζ: TMZ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση