GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Corriere della Sera: Κάτω από τον Παρθενώνα κανείς δεν πρόκειται να ξαναδεί την φοβερή τρόικα

«Κάτω από τον Παρθενώνα κανείς δεν πρόκειται να ξαναδεί την φοβερή Τρόικα», γράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, σε αναφορά τ...


«Κάτω από τον Παρθενώνα κανείς δεν πρόκειται να ξαναδεί την φοβερή Τρόικα», γράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, σε αναφορά της στην ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

H Corriere γράφει ότι κάποτε η Αθήνα ήταν ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, αλλά «οι προβλέψεις οικονομικής ανάπτυξης για το 2018, που δημοσιοποίησε η κυβέρνηση της Αθήνας», περιέχουν νούμερα «τα οποία θα ήταν αδύνατον να διανοηθεί κανείς μέχρι πριν από δύο χρόνια».

Για το 2018 προβλέπεται αύξηση του ΑΕΠ 2,4% και πρωτογενές πλεόνασμα 3,57% του ΑΕΠ.

Η Corriere della Sera, τέλος, υπογραμμίζει ότι «κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, και ο αυστηρός πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προέβλεψε ότι «η Ελλάδα θα βγει καθαρή από τα διεθνή μνημόνια».

Δηλώσεις και στοιχεία, που οδηγούν την γνωστή ιταλική εφημερίδα στο συμπέρασμα ότι «κάτω από τον Παρθενώνα κανείς δεν πρόκειται να ξαναδεί την τρομερή τρόικα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση