GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας για F-16: Απαιτείται άμεση ενημέρωση της Βουλής για όλες τις πτυχές της συμφωνίας

Την ανάγκη η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη βουλή σχετικά με τη συμφωνία για τα F-16 επισημαίνει ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δ...


Την ανάγκη η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τη βουλή σχετικά με τη συμφωνία για τα F-16 επισημαίνει ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

"Η αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 είναι επιβεβλημένη. Ωστόσο, οι μέχρι σήμερα χειρισμοί της Κυβέρνησης, όπως επιβεβαιώνουν η χθεσινή παρουσία του κ. Τσίπρα και οι αντιφατικές διαρροές του κ. Καμμένου, δείχνουν έλλειμμα προετοιμασίας, μεγάλη προχειρότητα και γεννούν εύλογα ερωτήματα στους Έλληνες πολίτες", τονίζει ο κ. Κικίλιας και προσθέτει:

"Η Κυβέρνηση οφείλει, το ταχύτερο δυνατόν, να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία για όλες τις πτυχές της συμφωνίας, καθώς το κόστος της αναβάθμισης των αεροσκαφών φαίνεται υψηλότατο, ενώ και τα φημολογούμενα αντισταθμιστικά οφέλη παραπέμπουν σε πονεμένες ιστορίες του παρελθόντος. Η ελληνική κοινωνία, περισσότερο από ποτέ, απαιτεί απόλυτη διαφάνεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση