GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη του Χάμιλτον στο GP Ιαπωνίας - Μια ανάσα από το πρωτάθλημα ο Βρετανός

Μια ανάσα από το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον. Το Grand Prix της Σουζούκα εξελίχθηκε ονειρεμένα για τ...


Μια ανάσα από το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον. Το Grand Prix της Σουζούκα εξελίχθηκε ονειρεμένα για τον ίδιο και εφιαλτικά για τον μοναδικό ανταγωνιστή του για τον τίτλο, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Βρετανός πιλότος εκκινώντας από την pole position κυριάρχησε και πήρε μια πανεύκολη νίκη στην Ιαπωνία, την ώρα που ο Γερμανός είδε τη Ferrari του να τον… προδίδει.

Ο Φέτελ αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα του από τον πρώτο γύρο και λίγο αργότερα, έχοντας υποχωρήσει αρχικά στην έκτη και εν συνεχεία στη δέκατη θέση, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει.

Η νίκη του Χάμιλτον τον έφερε στο +59 από τον Φέτελ με μόλις τέσσερα Grand Prix να απομένουν και με το επόμενο σε δύο εβδομάδες (22/10) στις ΗΠΑ. Αυτή ήταν η 61η νίκη του Βρετανού πιλότου στην καριέρα του και τρίτη στη Σουζούκα.

Πίσω από τον Χάμιλτον τερμάτισαν οι Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, τέταρτος ήταν ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και πέμπτος ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari.

Τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Οκόν, Πέρες, Μάγκνουσεν, Γκροζάν και Μάσα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση