GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισοδιακό το Grand Prix της Μαλαισίας - Συγκρούστηκαν μετά τον τερματισμό Φέτελ-Στρολ - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Μαλαισίας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός οδηγός μπορεί να πραγματοποίησε μία...


Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Μαλαισίας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός οδηγός μπορεί να πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση καταφέρνοντας να τερματίσει στην 4η θέση έχοντας εκκινήσει ως τελευταίος, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα είχε μία ιδιαίτερα άτυχη στιγμή.

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός πως η κούρσα είχε ολοκληρωθεί με τους οδηγούς να κατευθύνονται προς τα πιτς, ωστόσο σε μία στροφή ο πιλότος της Ferrari συγκρούστηκε με τον Λανς Στρολ κάτι που προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο μονοθέσιο της Scuderia.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο Φέτελ, ο Στρολ ήταν αυτός που άλλαξε την πορεία του, προκαλώντας την σύγκρουση, με τον οδηγό της Williams να υποστηρίζει από την άλλη πως το φταίξιμο ανήκει στον Γερμανό.

Πάντως για να καταφέρει να αποχωρήσει ο Φέτελ από την πίστα χρειάστηκε την αρωγή του Πάσκαλ Βερλάιν ο οποίος τον… κουβάλησε ως τα πιτς.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα οι υπεύθυνοι ασφαλείας εξετάζουν το άσχημο συμβάν και αργότερα θα ανακοινώσουν το πόρισμα τους, το οποίο ίσως περιλαμβάνει τιμωρία για κάποιο εκ των δύο οδηγών ενόψει της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση