GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πως είναι σήμερα οι Modern Talking - ΦΩΤΟ

Υπήρξαν ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα των δεκαετιών του '80 και του '90. Ο λόγος για τους Modern Talking που δημιουργήθ...


Υπήρξαν ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα των δεκαετιών του '80 και του '90. Ο λόγος για τους Modern Talking που δημιουργήθηκαν το 1984 από τους Γερμανούς Τόμας Άντερς και Ντίτερ Μπόλεν. Υπολογίζεται πως έχουν πουλήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Τα πιο επιτυχημένα τραγούδια τους είναι τα εξής: Brother Louie, You're my heart,You're my soul, Cheri, cheri lady, Geronimo's Cadillac.

Έχουν βραβευτεί ως το πιο επιτυχημένο γερμανικό συγκρότημα, τη χρονιά 1999, στα βραβεία World Music Awards. Στο ενεργητικό τους βρίσκονται επίσης πολλά άλλα βραβεία, όπως Bambi, Top of The pops, Echo, Bravo, Viva Comet, Goldene Kamera, Goldene Europa,Goldener Lowe, Formel Eins, RSH-Gold,Record 99 Award, Radio Regenbogen.

Λόγω των συχνών τσακωμών τους διαλύθηκαν το 1987.Κύριος λόγος ήταν ότι η γυναίκα του Άντερς, Νόρα Μπάλινγκ, εμπλεκόταν στις αποφάσεις του συγκροτήματος, κάτι που εκνεύριζε τον Μπόλεν.Ο Μπόλεν συνέχισε να γράφει τραγούδια και δημιούργησε τους Blue System. Είχε πάλι επιτυχίες αλλά όχι τόσο μεγάλες, όσο αυτές των Modern Talking. Ο Άντερς συνέχισε solo καριέρα.

Ξαναενώθηκαν το 1998 με μια επιτυχημένη επιστροφή, με το νέο τους album,Back for Good. Το νέο τους album ήταν τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη(ο δίσκος τους ήταν 3 φορές πλατινένιος).Ήταν ανάλογη επιτυχία και στην Ελλάδα, όπου ο δίσκος τους ήταν χρυσός. Ο νέος τους ήχος διέφερε από τον παλιό και ήταν σε στυλ Eurodance. Κατάφεραν να μπουν στα Top 10 των Charts με τραγούδια όπως You're my heart, You're my soul 98',Brother Louie 98' και You are not Alone. Οι τίτλοι τέλους του συγκροτήματος μπήκαν οριστικά το 2003.

Δείτε πως είναι σήμερα ο 54χρονος Τόμας Άντερς και ο 63χρονος Ντίτερ Μπόλεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση