GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τόσκας για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Στην επιχείρηση διάσωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που επί έξι μήνες κρατείτο όμηρος από τους απαγωγείς του, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουρ...


Στην επιχείρηση διάσωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που επί έξι μήνες κρατείτο όμηρος από τους απαγωγείς του, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Πιστεύουμε ότι θα αποτραπούν άλλοι οι οποίοι έχουν παρόμοιες σκέψεις και το ίδιο το κύκλωμα το επικίνδυνο εξουδετερώθηκε. Φάνηκε ότι η ελληνική αστυνομία μπορεί να είναι αποτελεσματική, όπως είναι και σε πολλές άλλες περιπτώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τόσκας.
Στο ερώτημα εάν ήταν έκπληξη για την ελληνική αστυνομία τα ονόματα όσων ενέχονται στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "κάποιοι από αυτούς έχουν απασχολήσει τις Αρχές για ποινικά αδικήματα παλαιότερα και κάποιοι είναι άγνωστοι. Οι έρευνες συνεχίζονται, έχουν συλληφθεί 8 άτομα, πιθανόν να προκύψουν και άλλες συλλήψεις" και πρόσθεσε:
"Αυτοί οι άνθρωποι τον ταλαιπώρησαν τον κ. Λεμπιδάκη, τον κρατούσαν κάτω άσχημες συνθήκες, χωρίς να κινδυνέψει η υγεία του... Ήταν τριπλή επιτυχία ή τετραπλή, σώος ο άνθρωπος και δεν χύθηκε αίμα και δεν δόθηκαν λύτρα και συνελήφθησαν αυτοί που συνελήφθησαν".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση