GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντονής κατά Δημήτρη Καμμένου: Εξωφρενικό αν είπε να πληρώσουμε το πρόστιμο για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης"

Αιχμές του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή κατά του Δημήτρη Καμμένου για τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι αν είναι 8.000 ευρώ τ...


Αιχμές του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή κατά του Δημήτρη Καμμένου για τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι αν είναι 8.000 ευρώ το πρόστιμο για τη μη συμμόρφωσή της χώρας στην απόφαση του ευρωδικαστηρίου για την «Τουρκική Ενωση Θράκης», να το πληρώσουμε.
Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, η χώρα θα μπει σε επιτροπεία και διαρκή έλεγχο αν δεν ψηφιστεί η εναρμόνιση, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
Συγκεκριμένα ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε: "Τι είναι αυτά τα πράγματα. Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, διότι το θέμα δεν είναι το πρόστιμο και δεν είναι ότι γίνεται ρεζίλι η χώρα με το να της επιβάλλονται πρόστιμα. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν υπάρχει συμμόρφωση η χώρα τίθεται υπό επιτροπεία. Υπό έλεγχο, υπό διαρκή έλεγχο. Και αυτό δεν είναι τιμητικό".
"Να σοβαρευτούν ορισμένοι" πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σταύρος Κοντονής.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση