GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γεωργιάδης κατά Καμμένου: Κατέθεσε ψεύτικο χαρτί στη Βουλή

Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάο...


Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στο ταξίδι του κ. Καμμένου στο Λονδίνο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε μεταξύ άλλων "μπορεί ο κ. Καμμένος να σιωπά, μπορεί να μην έχει πει απολύτως τίποτα για το γεγονός ότι σκοπίμως παραπλάνησε τη Βουλή. Μπορεί η Συριζαίοι να κάνουν ότι δεν είδαν τι συνέβη. Δεν είναι μόνο ότι ξόδεψε 2.641 λίρες για δύο βράδια, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα εδώ έγκειται στο εξής γεγονός που νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Βουλής. Ήρθε ο υπουργός, κατέθεσε ένα χαρτί, που αφορά οικονομικά ζητήματα του ιδίου και του υπουργείου του, και την ώρα που το κατέθετε ήξερε πως λέει ψέματα" και πρόσθεσε:
"Αυτό το οποίο κατέθεσε ήταν κράτηση από το διαδίκτυο, από μία πιστωτική κάρτα, δεν ξέρω αν είναι δική του, αλλά ας πούμε ότι είναι δική του, πάντως σίγουρα δεν είναι απόδειξη πληρωμής και στη συνέχεια από τα 'Παραπολιτικά' βγήκε η πραγματική απόδειξη. Εσείς έχετε ανάλογο προηγούμενο υπουργού, που για ένα ζήτημα οικονομικό που τον αφορά να καταθέτει εις γνώσιν του ψεύτικο χαρτί στα πρακτικά ενώπιον του πρωθυπουργού. Και όταν αποκαλύπτεται πως είναι ψεύτικο αυτό το χαρτί να κάνουν όλοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Να καταθέτει χαρτί και να λέει 'να το χαρτί που πλήρωσα' και αυτό να είναι ψεύτικο; Και να το δίνει στο πρωθυπουργό; Και όλοι να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα και να υποκρίνονται και όλα να συνεχίζονται κανονικά στην Ελλάδα; Ήταν ψεύτικο υπό την έννοια ότι δεν ήταν αυτό το οποίο είπε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση