GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαδημούλης: Ντροπή για την Ευρώπη το κρεσέντο βίας της κυβέρνησης Ραχόι

Στο δημοψήφισμα στην Καταλονία και τα αιματηρά επεισόδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβου...


Στο δημοψήφισμα στην Καταλονία και τα αιματηρά επεισόδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
"Το κρεσέντο βίας που εξαπέλυσε χθες η κυβέρνηση Ραχόι στην Καταλονία είναι ντροπή για τη δημοκρατική Ευρώπη, ρίχνει λάδι στη φωτιά" δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.
Στην επισήμανση ότι δεν μίλησε κανείς από την Ευρώπη, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "και αυτό είναι απαράδεκτο. Οι φωνές ήταν λίγες και όχι αρκετές. Εάν συγκρίνει κανείς το δημοψήφισμα στην Καταλονία με το δημοψήφισμα στην Σκωτία βλέπει την τεράστια απόσταση, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και αυτή η πρακτική οξύνει την κρίση, μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης και δυσκολεύει έως σημείου ακυρώσεως αυτό που χρειάζεται και αυτό που χρειάζεται είναι διάλογος γιατί τα πολιτικά προβλήματα λύνονται μόνο με πολιτικό τρόπο".
"Η τακτική Ραχόι φουντώνει αυτή τη δυναμική και κόβει τις γέφυρες του διαλόγου. Νομίζω, ότι αυτό που χρειάζεται, και περιμένω έστω και σήμερα να μιλήσει η σιωπούσα Κομισιόν και η σιωπούσα ευρωπαϊκή ηγεσία, είναι πρωτοβουλίες εκτόνωσης, πριν από όλα να σταματήσει η κλιμάκωση αυτή η επιθετική, και διαλόγου με τη συμμετοχή όλων των πλευρών" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση