GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ο Ρουσόπουλος: Γιατί θέλω να γυρίσω στην πολιτική...

"Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, με έχει προβληματ...


"Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, με έχει προβληματίσει αρκετά", είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Είναι κάτι το οποίο το θέλω γιατί πιστεύω ότι και μου ταιριάζει και το έκανα καλά. Είναι και μία ένδειξη ότι όσο και να ταλαιπωρηθείς σε ένα χώρο που νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, αξίζει τον κόπο. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο ακόμα και με τα όσα άκουσα και με τα όσα άκουσε η οικογένεια μου, με τα όσα τραβήξαμε. Δεν επιστρέφω, εάν επιστρέψω γιατί πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του κόμματος και με τα όργανα του κόμματος, ούτε για να πάρω την εκδίκηση μου. Θεωρώ ότι η προσφορά στην πολιτική είναι σημαντική".
Ερωτηθείς για τις αλλαγές που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε μεταξύ άλλων: "νομίζω ότι είναι μία καλή και ενισχυμένη ομάδα. Η Μαρία Σπυράκη έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία... Νομίζω ότι θα τα πάει καλά".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση