GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στα social media με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης. Τη...


Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Την περασμένη εβδομάδα, η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η εμφάνισή της με ένα γαλάζιο φόρεμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η επιλογή του χρώματος μαρτυρά το φύλο του μωρού. Ενώ άλλοι σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με την γερμανική Welt, αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν στα socail media ότι είναι ιδιαίτερα αδυνατισμένη, λέγοντας ότι φαίνεται "υποσιτισμένη και εξαντλημένη" καθώς και ότι είναι "εθισμένη στα μπότοξ". Ενώ, άλλοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η εικόνα της οφείλεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και στα συμπτώματα από τις πρωινές αδιαθεσίες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση