GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TI "ΜΥΡΙΖΕ!" ΠΩΣ ΠΗΓΕ η πρεμιέρα του "Nomads"...

Nico Mastorakis   OI NOMAΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ Τελικα οι "Νομαδες" δεν εκαναν επελαση στα νουμερα τηλεθεασης, ουτε υπηρξαν κ...

OI NOMAΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ
Τελικα οι "Νομαδες" δεν εκαναν επελαση στα νουμερα τηλεθεασης, ουτε υπηρξαν καταστροφεις των αλλων καναλιων. Ενα αξιοπρεπες (πλην χαμηλο για το κοστος του ριαλιτι) 27%, που σημαινει οτι Alpha και Σκάϊ κρατησαν αξιοπρεπη σταση απεναντι στους εισβολεις.
Πιστευω οτι στις επομενες βδομαδες η θεαματικοτητα θα ανεβει, εκτος και αν οι παθογενειες της πρεμιερας πολλαπλασιαστουν. Και ηταν ουκ ολιγες. Εν αρχη ην, η εικονα. Ο ΑΝΤ1 δεν ειχε ποτε καλες σχεσεις με την εικονα και τον ηχο. Οσο κι αν ο Θοδωρης Κυριακου καμωνεται για τις επιτυχιες του Ομιλου στο εξωτερικο, το ενταυθα το εχει ολιγον τι χεσμενο. Τεχνικος εξοπλισμος αντικα και χαμηλη αισθητικη, κατατασσουν τον ΑΝΤ1 μια θεση πριν το Ε σε οπτικοακουστικη αθλιοτητα. Το Nomads ειχε απαραδεκτη (εικαστικα) εμφανιση, παντελη ελλειψη color correction και grading, με αποτελεσμα απο καμερα σε καμερα να υπαρχουν τραγικες διαφορες και οι παικτες να ειναι γαλαζοδέρματοι.
Ενω οι ομαδες ειναι συναρπαστικα πιο ενδιαφερουσες απο εκεινες του Survivor και οι δοκιμασιες προδιαγραφονται πολυ πιο σκληρες απο τα "παιχνιδια κατασκηνωσης" του Σκάϊ, ηχος και εικονα προδωσαν μια κατα τα αλλα πολυ καλυτερη παραγωγη.
Μονταζ χλιαρο και ομοιο με θεματακια του δελτιου ειδησεων, μιξάζ ερασιτεχνικο και οι επιλογες του σκηνοθετη σε γωνιες ληψεις τοσο λαθος που στη μια καμερα, οπτικα ηταν μπροστα οι Φωτιες και, αμεσως μετα, στην αλλη οι Ωκεανοι.
Γενικα μυριζε σαν να πηρε ο ΑΝΤ1 ενα ματσο ασχετους, απαιδευτους και ακαταλληλους να στηριξει πανω τους (για να κανει οικονομια, βεβαια) ολοκληρη τη λοκομοτίβα του νεου του προγραμματος. Η δουλεια καμεραμεν, ηχοληπτων, μοντερ και αλλων, πληρως αναξια του concept αλλα και των παικτών και η παρουσια του Αρναουτογλου ως Master of Ceremonies, για εκεινους που ελεγαν τον Σακ Ταν αγραμματο, υπογραμμισε οτι "υπαρχουν και χειροτερα."
Nomads, δεκα φορες καλυτερο απο το Survivor, με εικαστικα ευτελη παρουσια. Να τους χαρισουμε ενα Resolve εκει στο Μαρουσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση