GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιαργκόβας: Το χρέος χρειάζεται ούτως ή άλλως ρύθμιση - BINTEO

Με όποιον τρόπο και να το δούμε, το χρέος της Ελλάδας χρειάζεται ρύθμιση, γιατί δεν θα είναι βιώσιμο, δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου ...


Με όποιον τρόπο και να το δούμε, το χρέος της Ελλάδας χρειάζεται ρύθμιση, γιατί δεν θα είναι βιώσιμο, δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Παναγιώτης Λιαργκόβας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Αυτό ισχύει, είπε, είτε με τα στοιχεία του 2014 που χρησιμοποίησε στην τελευταία έκθεσή του το Γραφείο είτε με τα νεότερα στοιχεία, που περιλαμβάνουν και τις τελευταίες ρυθμίσεις που έγιναν στο χρέος.
Επιμείναμε, είπε, στο θέμα του χρέους, γιατί θέλαμε να δείξουμε την ανάγκη ρύθμισης του χρέους στη μετά μνημόνιο εποχή.
Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, αν η αναφορά αυτή στο χρέος μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους θέλουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ο κ. Λιαργκόβας απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι πρόκειται για μία μόνο μικρή παράγραφο σε μία έκθεση 67 σελίδων.
Αν διαβάσει κανείς όλη την έκθεση, είπε, θα δει ότι υπάρχουν και θετικά σημάδια εξόδου από το μνημόνιο, που αφορούν την μακροοικονομία, αλλά υπάρχουν και αρνητικά και μελανά σημάδια που αφορούν τη μικροοικονομία που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

1 σχόλιο

  1. pιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερία από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό όλα μαζί.Είναι πολύ καλό που όλος κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό σας/μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί... καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν το χριστιανισμό χωρίς την κόλαση.

    Ο καπιταλισμός θριαμβεύει βασιζόμενος στο δικαίωμα της ανισότητας, αλλά θα επιβιώσει μόνο αν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην ανισότητα.
    Το μεγάλο ζήτημα που έχει κυριαρχήσει για αιώνες και το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι ΕΝΑ: οι λαοί εναντίον των τραπεζών.

    Όταν κάποιος φτάσει να είναι κατάλληλος για πρόεδρος, έχει πουληθεί πάνω από δέκα φορές.Όταν οι αγορές και οι πωλήσεις ελέγχονται από τη νομοθεσία, το πρώτο πράγμα που αγοράζεται και πουλιέται είναι οι νομοθέτες...



    Αυτοί που θέλουν να με εξαγοράσουν, ας ξέρουν ότι, πρώτον, εγώ δεν πουλιέμαι σε τόσο χαμηλή τιμή.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


    Όταν ένας άντρας σκοτώνει μια τίγρη, λέμε ότι κάνει σπορ. Όταν μια τίγρης σκοτώσει έναν άντρα, το λέμε αγριότητα.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    O υποσιτισμός κάνει τους ποντικούς, ύστερα από δυο-τρεις γενιές, πιο έξυπνους απ’ τους άλλους, Ο πεινασμένος γάιδαρος, ξυλιές δε λογαριάζει.


    Μην ανοίγεις μαγαζί αν δεν ξέρεις να χαμογελάς...
    Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια: όσο πιο φτηνοί είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν..Ένας χαζός λέει ό,τι ξέρει κι ένας σοφός ξέρει τι λέει.Εβραϊκές Παροιμίες


    Uros

    Δημοσίευση σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση