GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «σφυρί» 108 φωτογραφίες της Μαντόνα από τότε που ήταν μια 18χρονη γυμνή μπαλαρίνα- ΦΩΤΟ

Η Μαντόνα βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο προσκήνιο, αποτελώντας πλέον μία γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην παγκόσμ...


Η Μαντόνα βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο προσκήνιο, αποτελώντας πλέον μία γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Αναρίθμητα άρθρα και δεκάδες βιβλία έχουν γραφτεί ήδη για εκείνη και δύσκολα θα πίστευε κανείς πως υπάρχουν πτυχές της ζωή της που δεν γνωρίζουμε.
Κι όμως, σήμερα βγαίνουν σε δημοπρασία μέσω του «Gotta Have Rock And Roll» 108 φωτογραφίες της Μαντόνα, από τότε που η «βασίλισσα της ποπ» ήταν 18 ετών και έκανε τα πρώτα της βήματα στη σόουμπιζ ως χορεύτρια. Στις φωτογραφίες που δημοπρατούνται η Μαντόνα έχει ποζάρει γυμνή ή ημίγυμνη.
Η ίδια έχει παραδεχτεί πως στα 18 της χρόνια, στις αρχές του 1977, πόζαρε γυμνή για να καλύψει τα έξοδά της. Οι φωτογραφίες αναμένεται να πωληθούν με τιμή εκκίνησης 800- 1.200 δολάρια και στο πακέτο θα περιλαμβάνονται και τα αυθεντικά αρνητικά, όπως επίσης και τα πνευματικά τους δικαιώματα.
Δείτε δύο από τις φωτογραφίες που τίθενται σε δημοπρασία:


Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση