GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή της σύλληψης του 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα με 2,6 κιλά κοκαΐνης - ΒΙΝΤΕΟ

Η λάμψη της πασαρέλας, των φακών και της δημοσιότητας δεν ήταν αρκετή για μία 19χρονη Ελληνίδα, που είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα μας κα...


Η λάμψη της πασαρέλας, των φακών και της δημοσιότητας δεν ήταν αρκετή για μία 19χρονη Ελληνίδα, που είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα μας και αποφάσισε να κάνει "γερή μπάζα", μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος.

Όμως, προσγειώθηκε... απότομα στο Διεθνές αεροδρόμιο Χόνγκ Κονγκ, όπου οι τελωνειακοί δεν θαμπώθηκαν από την ομορφιά της και βρήκαν στο σακίδιο της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνάει τα 300.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η είδηση, που μεταδόθηκε αρχικά στα ΜΜΕ του Χονγκ Κονγκ, έφτασε ταχύτατα και στην Ελλάδα, όπου έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της μόδας. Το ρεπορτάζ στα ασιατικά ΜΜΕ ανέφερε ότι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα είναι η τέταρτη γυναίκα-βαποράκι που συλλαμβάνεται μέσα σε μια εβδομάδα.

Όπως οι προηγούμενες, έτσι και η νεαρή Ελληνίδα προσπάθησε να περάσει τα ναρκωτικά από το αεροδρόμιο, όμως κατά τη διάρκεια τυπικών ελέγχων, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν απλή επισκέπτης.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 19χρονη είχε καταφέρει να εισχωρήσει για τα καλά στα διεθνή κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Ο τελικός προορισμός της κοκαΐνης δεν έχει γίνει γνωστός, όμως πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, που επικαλούνται πηγές από τις διωκτικές Αρχές, αναφέρουν: "Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ήταν για τοπική κατανάλωση, προφανώς ήθελαν να εφοδιαστούν ενόψει της εορταστικής περιόδου". Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τέσσερις γυναίκες - ανάμεσά τους και η 19χρονη Ελληνίδα - να ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ελληνίδα έχει καταρρεύσει και κλαίει γοερά, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, μπορεί να πέσει βαρύς επάνω της, αφού το βαρύτατο κατηγορητήριο μπορεί να επιφέρει ακόμα και ισόβια κάθειρξη.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του 19χρονου μοντέλου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όπως το κατέγραψαν τα ασιατικά ΜΜΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση