GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητική φωτογραφία! Η εγγονή του τέως βασιλιά φιλάει στο στόμα τη φίλη της...

Σάλο έχει προκαλέσει η εικόνα της κόρης της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκπου  ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram και προκ...

Σάλο έχει προκαλέσει η εικόνα της κόρης της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκπου  ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram και προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια αρκετών διαδικτυακών της φίλων, καθώς φιλάει στο στόμα τη φίλη της, Έλα Ρίχαρντς, στα παρασκήνια επίδειξης μόδας. 
Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία,βρέθηκε στις πρώτες σειρές της πασαρέλας του Michael Kors στη Σαγκάη και η εμφάνισή της με ρούχο του σχεδιαστή δεν είναι αυτή που τελικά έκλεψε τις εντυπώσεις. Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram βρέθηκε στο στόχαστρο των 120.000 followers της. Αρκετοί της επισήμαναν ότι δεν της ταιριάζει να είναι προκλητική και τη ρωτούσαν για ποιο λόγο ανέβασε μια τέτοια εικόνα. 
Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε λίγο μετά το τέλος της διοργάνωσης όπου συμμετείχε και η φίλη της.
Στην Σαγκάη βρέθηκε η Μαρία Ολυμπία, η οποία πόζαρε στο πλευρό του διάσημου σχεδιαστού Michael Kors ως μούσα του. Η ίδια παρευρέθηκε στο show του σχεδιαστή και περπάτησε μαζί του φορώντας μία σέξι και κομψή μπορντό ολόσωμη φόρμα με στρας.


«Γεια από Σαγκάη προς το παρόν», έγραψε η εγγονή του τέως, η οποία βρίσκεται πλέον όλο και πιο συχνά στο πλευρό διάσημων σχεδιαστών σε shows τους ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση