ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΒΙΝΤΕΟ! ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της γυναίκας που τα έβαλε με στην Δούρου για την Μάνδρα...

Share it:

"Δεν μπορούμε να πούμε ό,τι έγινε - έγινε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ συντελέστηκε ένα έγκλημα το οποίο διαρκεί 50 χρόνια" είπε η Άρτεμις Ρεντούμη, η κάτοικος Μάνδρας που αντιπαρατέθηκε με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
"Τα έργα που πρόκειται να γίνουν είναι το βασικότερο που απασχολεί όλους τους κατοίκους της Μάνδρας. Απασχολεί τις μητέρες που θα κληθούν να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Όλες οι μητέρες αγωνιούν για το τι θα γίνει με την πρώτη βροχή" είπε η κ. Ρεντούμη.
"Δεν μπορούμε να πούμε ότι 'έγινε - έγινε', δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ συντελέστηκε ένα έγκλημα το οποίο διαρκεί 50 χρόνια. Η επίθεση μου προς την κ. Δούρου δεν ήταν προσωπική και δεν είναι μόνος προς την κ.Δούρου, είναι προς όλους. Κάθε δήμαρχος που πέρασε έβαλε και μία πέτρα σε ένα ρέμα της Μάνδρας, έχουν όλοι ευθύνες" σημείωσε η κάτοικος Μάνδρας και πρόσθεσε:
"Μία συγγνώμη σε αυτούς τους 24 νεκρούς θα ακούσουμε από κάποιον; Αυτή τη στιγμή δεν έπρεπε στα ρέματα της Μάνδρας να υπάρχουν μπουλντόζες και να ανοίγουν τα φράγματα;"
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:
Share it:

Δούρου

Θέμα

Κοινωνία

Ξεχωρίζουν

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση