GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικοί Φρουροί: Η στολή δεν είναι θεατρικό κουστούμι

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την απόφαση του "γαδάρχη" να απομακρύνε...


Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την απόφαση του "γαδάρχη" να απομακρύνει από την Άμεση Δράση δύο αστυνομικούς καθώς τους εντόπισε να μην φορούν το υπηρεσιακό τους καπέλο.

Το σωματείο αναφέρει μεταξύ άλλων πως "η στολή στην Ελληνική Αστυνομία δεν αποτελεί "θεατρικό κοστούμι" που δανειζόμαστε από βεστιάριο ηθοποιών για να διαδραματίσουμε το ρόλο μας, αλλά συνδέεται με αστυνομικό έργο που πολλές φορές μας αναγκάζει να προσαρμοζόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Να γυρίσουν σήμερα οι συνάδελφοι της Α.Δ. στις Υπηρεσίες τους. Η Στολή δεν είναι θεατρικό κουστούμι.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με αφορμή την δημόσια καταγγελία συνδικαλιστικού εκπροσώπου, την οποία με λύπη διαπιστώνουμε να επιβεβαιώνεται στην πράξη και αφορά την απομάκρυνση από τις υπηρεσίες τους, δύο συναδέλφων υπηρετούντων στην Άμεση Δράση διότι βρέθηκαν από τον Γ.Α.Δ. Α κ. Ασημακόπουλο Αλκιβιάδη ασκεπείς εκφράζουμε :

Την αντίθεση μας σε εν θερμώ αποφάσεις που παραβιάζουν, κατ αρχήν την διέπουσα από το πειθαρχικό δίκαιο διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου, μάλιστα χωρίς καν την εφαρμογή του δικαιώματος της προηγούμενης ακρόασης .

Η τιμωρία με τη μέθοδο του "εξοστρακισμού ' εφαρμοζόταν στην Αθήνα το 510 π.χ και η εφαρμογή της ως τιμωρία αιώνες μετά , υποβαθμίζει τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας ως έννοια και ως λειτουργία .

Η στολή στην Ελληνική Αστυνομία δεν αποτελεί "θεατρικό κοστούμι" που δανειζόμαστε από βεστιάριο ηθοποιών για να διαδραματίσουμε το ρόλο μας, αλλά συνδέεται με αστυνομικό έργο που πολλές φορές μας αναγκάζει να προσαρμοζόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες.

Χωρίς να μακρηγορούμε για τα αυτονόητα, ενώνουμε τη φωνή μας με τους καταγγέλλοντες και καλούμε τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής να ακυρώσει σήμερα τις απομακρύνσεις των Συναδέλφων, σε διαφορετική περίπτωση θέτουμε το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α σε εγρήγορση για περεταίρω έμπρακτες διαμαρτυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση