GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Σε πολλά εκλογικά κέντρα σε ολόκληρη τη...


Σε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Σε πολλά εκλογικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές. Μέχρι τις 13:45 είχαν ψηφίσει πάνω από 100 χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 8 το βράδυ, με εξαίρεση τον Δήμο Αθηναίων και Δήμους όμορους της Μαραθώνιας διαδρομής, όπου η ψηφοφορία θα λήξει μια ώρα αργότερα, στις 9 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι - με αλφαβητική σειρά- είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.
Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης που το επιθυμεί με την μόνη προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών έως και τον Νοέμβριο 2017.
Δείτε τις φωτογραφίες:



1 σχόλιο

  1. [[Ουρές ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς]] και με στικάκια με τα προσωπικά δεδομένα όλων ΑΜΚ..ΑΦΜ...ΑΡΙΘ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ..καιμε τζίρο γύρω στης 660.000 χιλιάδες ευρώ!!!!ΜΕΧΡΙ και ο Ψωμιάδη--ςΟ Μάνος ..ΤζΊμερος ψήφισε και ενα σωρό άλλοι κεντροαριστεροί!!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση