GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες σοκ στη Λαμία: Ζούσε για χρόνια μέσα σε σωρούς σκουπιδιών και κατσαρίδες

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Λαμιέων όταν μπήκαν στο διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου στην οδό Λεωνίδου, ...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Λαμιέων όταν μπήκαν στο διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου στην οδό Λεωνίδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, για να το καθαρίσουν.
Ο καθαρισμός έγινε με παρέμβαση του Εισαγγελέα, ύστερα από παρέμβαση των ενοίκων της πολυκατοικίας οι οποίοι δεν άντεχαν άλλο να ζουν έχοντας δίπλα τους μια «υγειονομική βόμβα».
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος ζούσε χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια και σκουπίδια. Όπως βλέπετε στις εικόνες δεν πετούσε ποτέ τα σκουπίδια, τα οποία συγκέντρωνε σε σωρούς μέσα στο σπίτι.
Ο συνταξιούχος νοικιάζει το διαμέρισμα εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια. Τόσο ο ιδιοκτήτης του, όσο και οι γείτονες είχαν είχαν ζητήσει ξανά από την αστυνομία να παρέμβει στο παρελθόν. Τότε, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε ίδρυμα, ωστόσο, επέστρεψε και η κατάσταση επιδεινώθηκε.
«Δεν έχουμε ξαναδεί τόσες πολλές και μεγάλες κατσαρίδες...», είπε σοκαρισμένος στο LamiaReport ένοικος της πολυκατοικίας. Ακόμα και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας δεν πίστευαν ότι μέσα σε ένα διαμέρισμα θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσα πολλά σκουπίδια και τόσες πολλές κατσαρίδες.










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση