ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ρομπότ πέρασε τις εξετάσεις για να γίνει γιατρός –ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Ο Xiaoyi είναι ένα πολύ ξεχωριστό ρομπότ! Κατάφερε να συγκεντρώσει 456 βαθμούς (με άριστα το 600) στις εξετάσεις ιατρικής αδειοδότησης της Κίνας! Βέβαια, πρόκειται και για ένα πολύ … επίμονο ρομπότ, αφού στην πρώτη του προσπάθεια είχε συγκεντρώσει μόλις 100 βαθμούς!
Ο Xiaoyi (που στα κινεζικά σημαίνει «μικρός γιατρός») είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της κινεζικής εταιρίας πληροφορικής iFlyTek και του Πανεπιστημίου Tsinghua στο Πεκίνο. Αναπτύχθηκε για να ελέγξει εάν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να είναι αποτελεσματική για τον εντοπισμό δεσμών μεταξύ λέξεων, προτάσεων, παραγράφων και άλλων χαρακτηριστικών της φυσικής γλώσσας για την ανάπτυξη ικανότητας λογικής στου ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Κατά την πρώτη απόπειρά του, ο Xiaoyi εκπαιδεύτηκε με την επεξεργασία δεκάδων ιατρικών εγχειριδίων, 2 εκατομμυρίων ιατρικών αρχείων και 400.000 άρθρων. Όλο αυτό ήταν επαρκές για να περάσει με άνεση τις ερωτήσεις που αφορούσαν την απομνημόνευση και την ανάκληση πληροφοριών, η εξέταση έφτασε και στις ερωτήσεις κρίσεως σχετικά με υποθέσεις ασθενών.
Δείτε το βίντεο:
Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση