GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Κουφοντίνας συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα"

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την αγανάκτησή του για την 48ωρη άδεια που δόθηκε σ...


Με μία οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την αγανάκτησή του για την 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω», γράφει αρχικά στο προφίλ του στο Facebook o περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και για αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση