GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΠΟΥΡΑ του Αλέξη Τσίπρα...

Οι δύο πουροθήκες, η μία πάνω από την άλλη, στο γραφείο του Αλ. Τσίπρ α.     George Koltsidas    Πόσο πιο απροκάλυπτα, γλαφυρά και ...

Οι δύο πουροθήκες, η μία πάνω από την άλλη, στο γραφείο του Αλ. Τσίπρα.  

 George Koltsidas  
Πόσο πιο απροκάλυπτα, γλαφυρά και συνοπτικά θα μπορούσε να περιγραφεί η Συριζαϊκή κυβερνητική γραμμή;

https://rigillis18.blogspot.gr/2017/11/video.html 
«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος», ο πρωθυπουργός για το κοινωνικό μέρισμα.
Έχοντας μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς, ο ψευταράκος Αλέξης, έφτιαξε βίντεο με τον εαυτό του να μοιράζει το κοινωνικό μέρισμα.
Βέβαια σκηνοθέτης του συγκεκριμένου βίντεο θα μπορούσε να είναι ο
Ανδρέας Παπανδρέου, αφού ο βραβευμένος αρχηγός της κωλοτούμπας εμφανίζεται σε στυλ «Τσοβόλα δώσ ΄τα όλα».
«Tο μέρισμα από τη δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισ. ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την οποία μάλιστα συνοδεύει με βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος.
Το βίντεο έχει διάρκεια 112 δευτερόλεπτα και πρωταγωνιστής είναι ο πρωθυπουργός που φαίνεται να προετοιμάζει το διάγγελμα που εκφώνησε στις 13 Νοεμβρίου για το κοινωνικό μέρισμα. Στην αρχή φαίνονται τα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων έχουν ελάχιστα χρήματα. Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής του βίντεο δείχνουν ένα πούρο, μια κλειστή σκοτεινή πόρτα και ένα χέρι που προσπαθεί και τελικά καταφέρνει να ανοίξει τις «πύλες» της φοροδιαφυγής προκειμένου, όπως αναφέρεται, να δοθούν «τα κέρδη σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη».
Αμέσως μετά εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρα να διαβάζει το διάγγελμα για το κοινωνικό μέρισμα και στη συνέχεια ακούγεται η φράση «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» με την κάμερα να κάνει κοντινό στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαμογελάει.
Το βίντεο τελειώνει με μία υποτιθέμενη δικαιούχο μπροστά στη Βουλή να δηλώνει ότι το κοινωνικό μέρισμα «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».
Πού είναι η γκάφα του Αλέξη;
Εκεί που παρουσιάζει τον φοροφυγά με το πούρο στο χέρι (άρα το πούρο ταυτίζεται με τη φοροδιαφυγή) στο επόμενο πλάνο που δείχνει τον ίδιο στο γραφείο του, θα δείτε πίσω δεξιά από τον ώμο του, δύο ξύλινα κουτιά. Δεν ξέρουμε για το μεγάλο που βρίσκεται από κάτω, αλλά σίγουρα το επάνω είναι πουροθήκη.
Τώρα εγώ θα είμαι κακός αν διατυπώσω την αφελέστατη ερώτηση: Αν είναι φοροφυγάς ένας που καπνίζει ένα πούρο, κάποιος που χρειάζεται δύο πουροθήκες για να τα αποθηκεύσει τι στο καλό είναι;
Δείτε το επίμαχο βίντεο και επικεντρωθείτε στα 0.30'' και 0.46΄΄

1 σχόλιο

  1. O ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ...

    Για να πάρει κάποιος το ξεφτιλισμένο ..

    1} θα πρέπει να ξέρη που έγινε η μάχη τον Θερμοπυλών...

    2}πόσοι Έλληνες πολέμησαν εκεί..

    3} ποιος ήταν ο αρχηγός τον ΕΛΛΉΝΩΝ;;;

    4}ΠΌΤΕ και πια χρονολογία γεννηθήκαν οι πεσόντες και από πιο χωριό η πόλη ΉΤΑΝ και πως ονομαζόταν η μητέρα τους ελεευθερη και πως μετα που παντρεύτηκε μετά από όλα αυτά θα σας Δώσει η κυβέρνησης ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ 250 ΕΥΡΏ...ΤΙ σκατα κανουν στην ΑΔΑΕ;;την ΑΜΚΑ; το περιπτωσιολογίο με το έψιλον 9;; εκΕι στο κώλο ΑΦΜ ΜΑΣ δεν αναγράφονται τα εισοδήματα του κάθε πολίτη και από που ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΕΡΧΏΝΟΝΤΑΙ;;...Το θέμα ήταν απλό με το ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ τα έβρισκαν όλα άλλα είναι μαζοχιστες και ψεύτες και θέλουν να κάνουν την ζωή μας δύσκολη...τα ΑΜΕΑ ΆΝΩ του 80% τους έχουν ελέγξει εκατό φορές ποσα παιρουν τι μετρητα εχουν τι ακινητα εχουν ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ και οι περισσότεροι ειναι εκτός του ΚΩΛΟ μερίσματος ΤΣΙΠΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση