Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

  Οι Αμερικανοί έριξαν "βόμβα": Τι συγγένεια έχουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;


  Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι συγγενείς... Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αμερικανός ερευνητής του Ιδρύματος Ιστορικής Γενεαλογίας της Νέας Αγγλίας έχει την έδρα του στη Βοστόνη, Γκάρι Μπόιντ Ρόμπερτς, ο οποίος ειδικεύεται στην γενεαλογία και συγκεκριμένα στο να εντοπίζει Αμερικανούς απογόνους, βρετανών μοναρχών.
  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Associated Press, ο Ρόμπερτς δήλωσε την Πέμπτη ότι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είναι απόγονος του Εδουάρδου Γ΄ που βασίλευσε στην Αγγλία από το 1327 έως το 1377. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο «σύνδεσμος» της Μαρκλ με τις βασιλικές γενιές είναι ο Επίσκοπος Γουίλιαμ Σκίπερ που μετανάστευσε στην Αμερική το 1639 και ο οποίος είναι πρόγονος του πατέρα της Μαρκλ.
  Μάλιστα ο Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι δέκατα έβδομα ξαδέρφια. Να επισημαθεί ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο η 36χρονη Μαρκλ δεν θα χρισθεί επισήμως Πριγκίπισσα Μέγκαν όταν παντρευτεί τον Χάρι επειδή δεν έχει βασιλική καταγωγή.
  Πηγή ρεπορτάζ: Associated Press
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Οι Αμερικανοί έριξαν "βόμβα": Τι συγγένεια έχουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ; Rating: 5 Reviewed By: Press- gr