GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σύλληψη για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησε σήμερα η αστυνομία. Όπως αποκαλύπτει το ekriti.gr, οι αστυνομι...


Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησε σήμερα η αστυνομία.
Όπως αποκαλύπτει το ekriti.gr, οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους έναν άνδρα τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο δωμάτιο της μάντρας, όπου κρατούνταν όμηρος ο επιχειρηματίας πριν από την απελευθέρωσή του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, τα αποτυπώματά του βρέθηκαν σε διάφορα καλύμματα που είχαν προστεθεί στα παράθυρα του δωματίου, έτσι ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα κάποιος να μπορεί να δει μέσα στον χώρο όπου κρατούνταν.
Από την ανακρίτρια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο ο εν λόγω άνδρας, που δεν είναι κρητικής καταγωγής, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Πάντως, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή κάθε στοιχείο που έχει προκύψει από αυτή την εξέλιξη, δηλαδή μετά τη νέα σύλληψη στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση