GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Κρυπτεία" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον Αμίρ

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Κρυπτεία" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ στη Δάφνη την περασμένη Π...


Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Κρυπτεία" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ στη Δάφνη την περασμένη Παρασκευή.

Άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα iefimerida.gr και ανέφερε ότι μέλη της αυτοαποκαλούμενης "εθνικής αντιστασιακής οργάνωσης Κρυπτεία" πραγματοποίησαν την επίθεση σε βάρος του 11χρονου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο άγνωστος ανέφερε επίσης ότι "θα πολεμήσουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος λαθρομετανάστης, θα χρησιμοποιήσουμε βία, αλύπητα".

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ρατσιστικής βίας της ασφάλειας Αττικής.

2 σχόλια

  1. Τα παιδίαν παίζουν! ή Άλλοιώς οι εκκολαπτώμενοι παρακρατικοί δίνουν εξετάσεις για να πάρουν τα πτυχία/διπλώματα τους! Είναι η Εξεταστική Περίοδος ΤΩΝ Τελειώόφειτων Παρακρατικών!

    Α. Μάθημα: Κρατικός Αντιρατσισμός Εναντίων Ντόπιων και Ξένων: 2 Καθηγητές Εξέτασεις: Παρακράτος - Κυβερνηση! Βαθμός Επιτυχίας Τελειώφοιτων 10!

    Β. Μάθημα: Επαναστατική Δράση και Προσβολή του Τίποτα/=ΠΑΣΟΚ: 3. Καθηγητές Εξέτασεις: Παρακράτος - Πολιτικό Σύστημα - Κυβέρνηση!

    Γ. Μάθημα: ..... (εσείς τί λέτε;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδίαν παίζουν! ή Άλλοιώς οι εκκολαπτώμενοι παρακρατικοί δίνουν εξετάσεις για να πάρουν τα πτυχία/διπλώματα τους! Είναι η Εξεταστική Περίοδος ΤΩΝ Τελειώόφειτων Παρακρατικών!

    Α. Μάθημα: Κρατικός Αντιρατσισμός Εναντίων Ντόπιων και Ξένων: 2 Καθηγητές Εξέτασεις: Παρακράτος - Κυβερνηση! Βαθμός Επιτυχίας 10!

    Β. Μάθημα: Επαναστατική Δράση και Προσβολή του Τίποτα/=ΠΑΣΟΚ! Άνευ Θυμάτων: 3. Καθηγητές Εξέτασεις: Παρακράτος - Πολιτικό Σύστημα - Κυβέρνηση! Βαθμός Επιτυχίας 10 Άριστα! Διότι ΔΕΝ Τραυμάτησαν ή Σκότωσαν!

    Γ. Μάθημα: ..... (εσείς τί λέτε;;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση