GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών ο Κουφοντίνας - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίν...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Παρακολουθούμε σήμερα τον μεγαλύτερο τρομοκράτη στη χώρα μας, έναν αμετανόητο δολοφόνο, το πιστόλι της 17 Νοέμβρη, να βγαίνει με άδεια από τη φυλακή. Να απολαμβάνει ένα προνόμιο της ελληνικής πολιτείας που ο ίδιος συνεχίζει να τραυματίζει» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο Κουφοντίνας μέσα από τον δημόσιο λόγο του δηλώνει πως παραμένει αμετανόητος, λειτουργεί και μέσα από τη φυλακή ως ουσιαστικός ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών. Ουσιαστικά καλεί με τις δημόσιες παρεμβάσεις του νέους ανθρώπους να γίνουν και αυτοί δολοφόνοι. Δείχνει αυτή η συμπεριφορά άνθρωπο που θέλει να ενταχθεί στην κοινωνία; Αυτό επιβραβεύουμε; Ζητώ ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα από την κυβέρνηση» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τη χρονική στιγμή κατά την οποία λαμβάνεται η απόφαση, είπε: «Γίνεται στη χειρότερη δυνατή συγκυρία την ώρα που η οργανωμένη βία και η ανομία είναι σε έξαρση. Πριν από τρεις μέρες νέα παιδιά, Έλληνες αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία στο ΠΑΣΟΚ, την ώρα που στα Εξάρχεια δημιουργείται μια νέα γενιά τρομοκρατών με διασυνδέσεις με το κοινό ποινικό έγκλημα. Αυτή την τραγική πραγματικότητα προσπαθούν κάποιοι να την απαξιώσουν, να την παρουσιάσουν ως μια δήθεν εμμονή της ΝΔ και των υπόλοιπων κόμματων που προσπαθούν να αναδείξουν το θέμα».

«Ξέρετε πώς χαρακτήρισε ο αρχηγός του Ρουβίκωνα τον Κουφοντίνα; Ως «τον μεγαλύτερο Έλληνα επαναστάτη»! Έχουμε τρελαθεί τελείως; Ως πότε θα συνεχίσετε να τους ανέχεστε, να τους χαϊδεύετε, να υποβαθμίζετε τη δράση τους αγνοώντας τους συμβολισμούς πίσω από κάθε πράξη ή λόγο;» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ κλείνοντας την ομιλία του είπε:

«Σας το λέω μία ακόμη φορά. Κανένας δεν έπιασε κατευθείαν το πιστόλι. Πρώτα από το μυαλό και τα πρότυπα ξεκινάς, μετά πας στη μολότοφ και κάποιοι θα καταλήξουν και στα καλάσνικοφ. Ως πότε θα θεωρείτε τα πρώτα στάδια ακίνδυνα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση