GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Νίκο Χατζηνικολάου

Στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος. Ο κ. Λαζόπουλος μίλησε μ...


Στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Ο κ. Λαζόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του θεατρική παράσταση "Α-πε-λπι-σί-το", την οικονομική κρίση και την πολιτική πραγματικότητα.

"Η προοδευτική γραμμή υπήρχε πάντα σε όλες μου τις παραστάσεις, ουδέποτε δεν υπήρξα Δεξιός. Την προοδευτική κατεύθυνση της χώρας την έβλεπα πάντα θετικά, από όπου και εάν προερχόταν αυτή" είπε μεταξύ άλλων ο καταξιωμένος ηθοποιός και σημείωσε ότι "η σάτιρα σχολιάζει την εξουσία, δεν σχολιάζει την κυβέρνηση. Δηλαδή, το βαθύ κράτος είναι η μεταπολίτευση, το κράτος το οποίο ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άλλο πράγμα. Τώρα γίνονται και αυτοί μέρος αυτού του κράτους".

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του κ. Τσίπρα στη διαπραγμάτευση, ο κ. Λαζόπουλος σημείωσε ότι "εγώ έχω μία άποψη, πας για έναν πόλεμο, στον πόλεμο δεν λες 'και τώρα πάμε να υποχωρήσουμε'. Πριν ξεκινήσεις δεν λες 'πάμε τώρα να χάσουμε'… Το αίσθημα του κόσμου είναι ότι πάμε σε έναν πόλεμο και επειδή ήμασταν πιεσμένοι, πάμε για να κερδίσουμε. Ο πόλεμος χάθηκε, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά δεν μπορείς να πας και υποταγμένος από πριν γιατί όλη η μεταπολίτευση δίδαξε ότι πρέπει να υποταχθούμε από την αρχή".

"Δεν είναι καλώς καμωμένα τα πράγματα, δεν έχει περάσει η χώρα στη στιγμή της ελπίδας. Οι δυσκολίες θα υπάρχουν... Δεν μας ενδιαφέρει να αναστραφεί το κλίμα για να πάμε καλύτερα ή χειρότερα στις εκλογές, αλλά νομίζω ότι πρέπει να αποκτηθεί ξανά η σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης προς τον κόσμο... Νομίζω ότι το βλέμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εδώ, αυτό είναι που με απασχολεί εμένα".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση