GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρισμός-έκπληξη για πασίγνωστη ηθοποιό- ΦΩΤΟ

Μπορεί όλα να έδειχναν πως το ζευγάρι ήταν πιο ερωτευμένο από ποτέ και ετοιμαζόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, όμως η είδηση...


Μπορεί όλα να έδειχναν πως το ζευγάρι ήταν πιο ερωτευμένο από ποτέ και ετοιμαζόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, όμως η είδηση του χωρισμού τους είναι πλέον γεγονός. Ο λόγος για την Βρετανίδα ηθοποιό Έμμα Γουάτσον και τον επιχειρηματία William Mack Knight, που μετά από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος επιχειρηματίας χώρισαν όσο αθόρυβα άρχισαν να βγαίνουν, διαψεύδοντας τις φήμες που τον τελευταίο καιρό τους ήθελαν να σχεδιάζουν τον γάμο τους. Μάλιστα, η τελευταία κοινή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από περίπου επτά μήνες, στη Νέα Υόρκη.

Εκπρόσωπος της ηθοποιού, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της, απάντησε: «φοβάμαι πως δεν έχω να δηλώσω το παραμικρό για την προσωπική ζωή της πελάτισσάς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση