GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ για την άδεια Κουφοντίνα...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του συμβουλίου των Φυλακών Κορυδαλλού να κάνει δεκτό το αίτημα του καταδικασμένου σε 11 φ...


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του συμβουλίου των Φυλακών Κορυδαλλού να κάνει δεκτό το αίτημα του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα να του δοθεί διήμερη άδεια, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη.
Μητσοτάκης: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα
Αδιανόητη χαρακτήρισε την απόφαση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μέσω Twitter, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι' αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών».
Μπακογιάννη: Είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη;
«Έχω μείνει άναυδη», δήλωσε με την απόφαση για χορήγηση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρενέβη τηλεφωνικά και σε εκπομπή του Action 24.
«Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα. Έχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή».
«Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;», είπε ακόμη η κ. Μπακογιάννη, η οποία πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;».
Άδωνις Γεωργιάδης: Αποτελεί πρόκληση
"Η άδεια στον Κουφοντίνα και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι πρόκληση! Απλά απαράδεκτο!", έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάκης Βορίδης: Ξεχάστηκαν οι δολοφονημένοι από τα χέρια του Κουφοντίνα
"Κάτι ακούω για άδεια στον Κουφοντίνα... Φαίνεται ξεχάστηκαν τα έντεκα φορές ισόβια και οι δολοφονημένοι από τα χέρια του. Αδιανόητο", ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη.

Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη από τον γιο του Κουφοντίνα
Στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιτέθηκε ο γιος του Κουφοντίνα με ανάρτησή του στο Facebook.
Ο Έκτορας Κουφοντίνας έγραψε στο Facebook: «Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης. Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύον νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens».

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.9 Νοε 2017, 11:09:00 μ.μ.

    Είπε η κ. Κούρτοβικ για τους αντιδρώντες στην 2ήμερη άδεια του Κουφοντίνα, ότι πρέπει να σεβαστούν τον κρατούμενο και να πάψουν να ασχημονούν και να φωνασκούν. Δεν διευκρίνισε όμως αν μπορούν να πυροβολούν όπως ο αδειούχος Κουφοντίνας! Γιατί δυστυχώς, ούτε ο Μπακογιάννης ούτε ο Αξαρλιάν μπορούν να πάρουν άδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση