GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γιατί αποφάσισα να ψηφίσω τον Καμίνη..."

Harris Kodopoulos   Αποφάσισα να αποκαλύψω τις προθέσεις μου για αύριο. Δεν θα το έκανα αν τηρούσαν κάποιοι από τους υποψηφίους την δ...

Αποφάσισα να αποκαλύψω τις προθέσεις μου για αύριο.
Δεν θα το έκανα αν τηρούσαν κάποιοι από τους υποψηφίους την δεοντολογία που επιβάλει ο δημοκρατικός μας πολιτισμός.
Θα ψηφίσω εγώ και όλοι οι δικοί μου τον Καμίνη.
Και εξηγούμαι.
Είναι πρώτιστο καθήκον μας να διαφυλάξουμε τη νέα παράταξη από...εξωτερικές παρεμβάσεις (κόμματα, ΜΜΕ, πολιτικοί και πολιτικάντηδες) που βυσοδομούν για να βγάλουν δεύτερο-μετά τη Φώφη-στον πρώτο γύρο τον Ανδρουλάκη.
Και στηρίζοντας τον στο δεύτερο γύρο να τον εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης που δημιουργείται.
Είναι αυτοί που έχουν ως απώτερο στόχο να μας κάνουν συμπλήρωμα της δεξιάς.
Αλλά και αδύναμους (και χωρίς επιχειρήματα) στην προσπάθεια να επαναφέρουμε στο δημοκρατικό στρατόπεδο όσους πήγαν στον Σύριζα και απογοητευμένοι σκέπτονται να επανακάμψουν.
Ποιους βολεύει αυτό το σενάριο?
Κατ' αρχήν τον ίδιο τον Ανδρουλάκη.
Επειτα τον "προστάτη" του που-σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του Αλιβιζάτου απέχει από τις διαδικασίες, αλλά-όπως όλοι γνωρίζουμε- κινεί τα νήματα.
Τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ (νυν και πρώην προέδρους κλπ) που προτιμούν τον Ανδρουλάκη ως αρχηγό της κεντροαριστεράς, καθώς είναι πιο εύκαμπτος στις μετεκλογικές συνεργασίες.
Τέλος τα ΜΜΕ και τα κανάλια της διαπλοκής που έχουν λυσσάξει υπέρ του Ανδρουλάκη, προβοκάροντας τη Φώφη (πως είναι σίγουρα πρώτη και κάνοντας της κακό με δηλώσεις στήριξης κάτι τύπων σαν τον Ρουσόπουλο και τιν Αντώναρο) και αγνοώντας παντελώς τον Καμίνη.
Ακούγεται-χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο- και ούτε θα μπορούσε να είναι, πως οργανωμένοι νεοδημοκράτες θα κατέλθουν αύριο στις κάλπες για να στηρίξουν τον Ανδρουλάκη..!!
Τώρα ποια θα πρέπει να είναι η δική μας "απάντηση".
-Μαζική προσέλευση.
-Κινητοποίση για όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή.
-Επιλογή μεταξύ Φώφης και Καμίνη.
Και επειδή η Φώφη θα έχει τις δεδομένους ψήφους του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ και θα είναι -στα σίγουρα πρώτη-είναι απαραίτητο, με τις δικές μας ψήφους να είναι δεύτερος ο Καμίνης.
-Για να μη γίνουμε ουρά της δεξιάς
-Για να τραβήξουμε το δικό μας δρόμο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς, δημιουργώντας αναχώματα στο διπολισμό που επιχειρούν να διαμορφώσουν ΝΔ και Σύριζα.
Από εμάς εξαρτάται.
Αρκεί να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να κινητοποιήσουμε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία.
Ας μην την ξοδέψουμε και ας ψηφίσουμε με καθαρό μυαλό, με κρίση, λογική και όχι συναίσθημα και-κυρίως-με γνώμονα το καλό της πατρίδας, πρώτα από όλα.
Ολοι στον αγώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση