Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

  Μητσοτάκης: Καταθέτουμε άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου


  "Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας" τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
  Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει μεταξύ άλλων: "Απευθύνω μια ακόμη έκκληση στον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κυβέρνησή του μοιάζει όχι μόνον να μην μπορεί, αλλά και να μην θέλει να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας.
  Αντί να μιλάνε αόριστα για προβοκάτορες, ας τους συλλάβουν. Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες. Και ας λύσουν, επιτέλους, τα χέρια της αστυνομίας η οποία, όταν δεν εμποδίζεται από τις ιδεοληψίες τους, κάνει υποδειγματικά τη δουλειά της".
  Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:
  "Στη συζήτηση της περασμένης Παρασκευής στη Βουλή έθεσα στον κ. Τσίπρα συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με την αυξημένη ανομία και την εγκληματικότητα στη χώρα μας.
  Μίλησα για:
  • τις επιπτώσεις του Νόμου Παρασκευόπουλου, που έβγαλε από τις φυλακές 2.000 κρατούμενους, που είχαν καταδικασθεί για κακουργήματα, πολλοί εκ των οποίων υποτροπίασαν
  • την ανάγκη να λειτουργήσουν φυλακές υψίστης ασφαλείας, τις οποίες η Κυβέρνηση κατήργησε, ώστε να σταματήσουν να αποτελούν διευθυντήρια του οργανωμένου εγκλήματος
  • τις περιπολίες της αστυνομίας, που έχουν περιοριστεί δραματικά με συνέπεια να αυξηθεί η καθημερινή εγκληματικότητα
  • την απαράδεκτη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, κάνοντας ρητή αναφορά στις επιθέσεις που δέχονται σχεδόν καθημερινά οι αστυνομικοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
  • τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις συμπεριφορές τραμπούκων στα Πανεπιστήμια, τους οποίους η Κυβέρνηση καταγγέλλει στα λόγια, ενώ στην πράξη τους προστατεύει.
  Σε όλα αυτά ο κ. Τσίπρας απάντησε με αποπροσανατολιστικές συκοφαντίες. Μόνο που καμία συκοφαντική παράσταση δεν μπορεί πια να σκεπάσει την πραγματικότητα.
  Δεν πέρασαν παρά μόνο τρεις μέρες για να εκδηλωθεί νέα τρομοκρατική επίθεση με σφαίρες κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
  Απευθύνω μια ακόμη έκκληση στον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κυβέρνησή του μοιάζει όχι μόνον να μην μπορεί, αλλά και να μην θέλει να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας.
  Αντί να μιλάνε αόριστα για προβοκάτορες, ας τους συλλάβουν. Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες. Και ας λύσουν, επιτέλους, τα χέρια της αστυνομίας η οποία, όταν δεν εμποδίζεται από τις ιδεοληψίες τους, κάνει υποδειγματικά τη δουλειά της.
  Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας.
  Θέλουμε ασφαλείς, ελεύθερους και αξιοπρεπείς πολίτες, σε μια ασφαλή και αξιοπρεπή Ελλάδα. Αυτό αξίζουμε και αυτό θα πετύχουμε".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  11 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 7 Νοε 2017, 8:57:00 μ.μ.

  EΥΓΕ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΠΤΗΝΌ ΚΟΥΛΗ λύσατε όλα τα προβλήματα..τα βασανιστήρια πότε θα επανέλθουν;;προβλέπω κάτι τρελαμένους που βρεθήκαν φυλακή ΑΘΏΟΙ και βγήκαν μετά από χρόνια να παίρνουν αυτοκίνητα και να κάνουν βόλτες επάνω σε αθώους ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΡΩΤΆΝΕ ΌΛΟΙ ΜΑ ΓΙΑΤΊ;;;;;;;;;; ΔΙΌΤΙ ΗΛΊΘΙΟΙ το μέτρο είναι καλό άλλα ΌΧΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ ΦΩΝΟΥΣ, ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ, κ.τ.λ. /////

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:04:00 π.μ.

  Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερία από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό όλα μαζί.Είναι πολύ καλό που όλος κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό σας/μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί... καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν το χριστιανισμό χωρίς την κόλαση.

  Ο καπιταλισμός θριαμβεύει βασιζόμενος στο δικαίωμα της ανισότητας, αλλά θα επιβιώσει μόνο αν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην ανισότητα.
  Το μεγάλο ζήτημα που έχει κυριαρχήσει για αιώνες και το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι ΕΝΑ: οι λαοί εναντίον των τραπεζών.

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:10:00 π.μ.

  Όταν κάποιος φτάσει να είναι κατάλληλος για πρόεδρος, έχει πουληθεί πάνω από δέκα φορές.Όταν οι αγορές και οι πωλήσεις ελέγχονται από τη νομοθεσία, το πρώτο πράγμα που αγοράζεται και πουλιέται είναι οι νομοθέτες...


  Uros

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:13:00 π.μ.

  Αυτοί που θέλουν να με εξαγοράσουν, ας ξέρουν ότι, πρώτον, εγώ δεν πουλιέμαι σε τόσο χαμηλή τιμή.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:15:00 π.μ.

  Όταν ένας άντρας σκοτώνει μια τίγρη, λέμε ότι κάνει σπορ. Όταν μια τίγρης σκοτώσει έναν άντρα, το λέμε αγριότητα.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:19:00 π.μ.

  O υποσιτισμός κάνει τους ποντικούς, ύστερα από δυο-τρεις γενιές, πιο έξυπνους απ’ τους άλλους, Ο πεινασμένος γάιδαρος, ξυλιές δε λογαριάζει.

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:33:00 π.μ.

  Μην ανοίγεις μαγαζί αν δεν ξέρεις να χαμογελάς...
  Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια: όσο πιο φτηνοί είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν..Ένας χαζός λέει ό,τι ξέρει κι ένας σοφός ξέρει τι λέει.Εβραϊκές Παροιμίες


  Uros

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:57:00 π.μ.

  Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

  Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική.


  Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 5:11:00 π.μ.

  04/17/2016 - Όλοι γκρινιάζουν για τον Παναμά, ενώ κάποιοι φορολογικοί παράδεισοι βρίσκονται στη μέση της Ευρώπης. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι τα Channel Islands, ένα από αυτά είναι το Jersey...


  εδώ: στο γερμανικό spiegel http://www.spiegel.de/video/steueroase-jersey-einblicke-ins-offshore-paradies-video-1666567.html

  και η κ.ΜΑΡΕΕΒΑειναι ΜΈΣΑ;; ΚΥΡΙΆΚΟ

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 5:21:00 π.μ.

  Δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης
  Η επόμενη κατάρρευση είναι βέβαιο ότι θα έρθειΦυσικά, αυτό που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες έχει μόνο εν μέρει να κάνει με τις δικές τους ατασθαλίες - ότι η κρίση του ευρώ κλιμάκωσε, οφειλόταν επίσης στην τυπική συμπεριφορά των jugglers της χρηματοπιστωτικής αγοράς, όταν ξεσπούσε ο πανικός (σχεδόν όλα πωλούνται γρήγορα). και το γεγονός ότι γερμανοί πολιτικοί προσπαθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποτρέψουν τον πανικό από το να σταματήσει με μη συμβατική βοήθεια.

  Με τη θανατηφόρα πεποίθηση ότι οι Έλληνες θα έπρεπε μόνο να δώσουν αρκετά για να σταματήσουν οι κρίσεις. Φυσικά, αξίζει τον χρυσό ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και ο προϊστάμενος της Mario Draghi παρενέβησαν για να σταματήσουν τον ολοένα και πιο επικίνδυνο πανικό του ευρώ. Είναι ένα από τα γκρεμίστικα της εποχής εκείνης που ο Ντάργκι απαγχονίζεται στις γερμανικές χώρες σαν να ήταν μέλος μιας νομισματικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ τρ κυβέρνησης..

  Αποσυνδεδεμένος από τον πραγματικό κόσμο εκτοτε, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας είναι ότι ο χρηματοπιστωτικός κόσμος είναι αρκετά αποσυνδεδεμένος από τον πραγματικό κόσμο. Και, με την αφθονία δημιουργικότητας και φαντασίας για τους επαγγελματίες οικονομικούς μάγους, είναι και πάλι να υποσχεθούμε υψηλότερες αποδόσεις για την επένδυση χρημάτων και κερδών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα παρά για τη δημιουργία νέων εργοστασιακών ορόφων, γραφείων και πραγματικών θέσεων εργασίας. Και ότι αυτές οι περιστασιακά μάλλον ακανόνιστες χρηματοπιστωτικές αγορές (παρόλα αυτά) ωθούν τις κυβερνήσεις - εάν δεν μεταρρυθμίσουν το ένα ή το άλλο..

  Το μεγάλο ζήτημα που έχει κυριαρχήσει για αιώνες και το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι ΕΝΑ: οι ΛΑΟΊ εναντίον των τραπεζών.

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 9:54:00 π.μ.

  Μάθαμε Απο την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ότι υπάρχουν καλές και ΚΑΚΕΣ offshore εταιρείες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, παραδέχθηκε πως η σύζυγός του είναι κάτοχος offshore εταιρείας του φορολογικού παραδείσου των νησιών Κέιμαν για όσο διάστημα δεν κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες.

  Όχι, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δήλωσε ποτέ πως έχει offshore. Απλώς την έκρυβε αφήνοντας να εννοηθεί πως η εταιρεία της είναι άλλη, με το ίδιο όνομα στην Ελβετία. Τελικώς οι πολυδιαφημισμένες μπίζνες και η επενδυτική αριστεία, δεν ήταν τίποτα άλλο από σκοτεινές διαδρομές του χρήματος... Στην πιο αθώα εκδοχή, σε καιρούς μνημονίων ,όταν φτωχοποιούσαν και έριχναν τους πολίτες στην ανέχεια με φόρους και λιτότητα, οι ίδιοι είχαν τον τρόπο τους με τις offshore πληρώνοντας φόρο μόνο 0,5%...

  Ποιά κεφάλαια έχει κινήσει μέσα από εταιρικές μορφές που οι περισσότεροι επιλέγουν για να κρύψουν και να κρυφτούν; Γιατί έκρυβε την offshore εταιρεία μέσα σε μια άλλη ίδιου ονόματος, με το κόλπο της μπάμπουσκας;...Αν ο κύριος Μητσοτάκης μπορούμε να περάσουμε από το Μοσχάτο, μπορούμε για να του δείξουμε και τους πραγματικούς πόρους αγοράς των σπιτιών της συζύγου του. Θα είναι ΕΚΕΙ ο άριστος πατριώτης;;;ζεύγος σε διάσταση ακολουθούνται κάποιες διαδικασίες εισαγγελία κ.τ.λ διαφωρετικα θα πρέπει όλοι οι εισαγγελείς να δέχονται προφορικά την ΔΙΆΣΤΑΣΗ δυο συζύγων,, διαφωρετικα παρανομούν ως προς το σύνταγμα που λέει όλοι οι Έλληνες ίσοι στον ΝΌΜΟ...

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που τους πιάνομε στα πράσα μας λένε ότι είναι το νέο και το ηθικό χα χα χα χα μας/σας δουλεύουν κανονικά... Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από τους Μητσοτάκηδες! Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.Πρόκειται για offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας στήθηκε από τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, προκειμένου να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες μέσω της αγοράς οικοπέδων - φιλέτων στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο.

  Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens ΕΛΛΑΣ τον γνωστό Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος καταζητείται τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ αγοραστής εμφανίζεται και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο Δενδρινός και η σύζυγός του. Το τρίτο πρόσωπο που εμφανίζεται ως αγοραστής είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλαδή η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη!Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο! Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο στην οικογένεια Μητσοτάκη! Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Είναι επίσης γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, διαχρονικά με το γερμανικό παράγοντα....Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, στις 30 Ιουνίου 2006 καταθέτει δήλωση Πόθεν Έσχες, χωρίς τα στοιχεία της συζύγου του λέγοντας πως είναι σε διάσταση.Την ίδια μέρα η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιουργεί εταιρεία στο Παρίσι η οποία αγοράζει 11 μέρες μετά το ιστορικό σπίτι του Βολταίρου έναντι μερικών εκατομμυρίων!

  Item Reviewed: Μητσοτάκης: Καταθέτουμε άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr