GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρουσόπουλος διαψεύδει...

«Ψευδή» χαρακτηρίζει την πληροφορία -που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη»- ότι «συνέτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους ...


«Ψευδή» χαρακτηρίζει την πληροφορία -που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη»- ότι «συνέτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κκ. Ματζουράνη και Μαντά και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη», ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Με δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό "Βηματοδότη" (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά, καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη, είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος.

Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου.

Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα, για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015.

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν.

Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση