GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένη αντίδραση της Μπακογιάννη για την άδεια του Κουφοντίνα: Είναι ύβρις αυτό που γίνεται - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που ονόμασε η κα. Κούρτοβικ ότι ασχημονούμε και μιλάμε, και παρεμβαίνουμε στη διαδικασία. Λοιπόν, ε...


"Εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που ονόμασε η κα. Κούρτοβικ ότι ασχημονούμε και μιλάμε, και παρεμβαίνουμε στη διαδικασία. Λοιπόν, εγώ ναι, παρεμβαίνω στη διαδικασία", δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη διήμερη άδεια, του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και τις δηλώσεις της συνηγόρου του στις κάμερες.

Η κ.Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι: "Ξεκάθαρα λέω ότι είναι ύβρις αυτό το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή μπροστά μου. Διότι αν σεβόταν τον νόμο ο κ. Κουφοντίνας, τον οποίο επικαλείται σήμερα αυτός και η κυρία Κούρτοβικ, δεν θα έπαιρνε ένα 45άρι πιστόλι και θα αφαιρούσε τη ζωή ανθρώπων, πατεράδων, γιων, συντρόφων, ανθρώπων από τους φίλους τους".

"Ο κ. Κουφοντίνας έδωσε στον εαυτό του το δικαίωμα να είναι κριτής, δικαστής και εκτελεστής. Από πού ως που; Και εμείς ασχημονούμε; Εμείς, που σήμερα έχουμε βγει πράγματι από το πρωί και φωνάζουμε; Γιατί φωνάζουμε;", συμπλήρωσε η κα. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση