GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Fake news ήταν η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε ότι "Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις...


Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε ότι "Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, "αποκάλυψαν" ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου", έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.
"Fake news ήταν η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και όχι η ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΝΔ", είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
"Χθες έγινε μια δημόσια αντιδικία. Δεν προέκυψε από εμένα όπως μου το χρεώσατε, το θέμα αν βγήκε ο δολοφόνος της Δώρας με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Σπεύσατε όλοι να το χρεώσετε σε εμένα. Καμία αντίρρηση, δέχομαι όλα τα βέλη, το είχε γράψει όλο το διαδίκτυο. Είναι γνωστό ότι για όλα φταίει ο Άδωνις. Νομίζω - και ελπίζω να κάνω λάθος - ότι έχετε κάνει μια πολύ μεθοδευμένη και έξυπνη εξαπάτηση του κοινοβουλίου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή, τόνισε ότι πρέπει να αναγνωρίσει ότι έγιναν πραγματικές τραγωδίες από τον νόμο Παρασκευόπουλου και πως έχει έρθει η ώρα να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για αυτόν τον νόμο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση