Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

  «Άκυρο» στον Κέβιν Σπέισι από την ING


  Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, σε βάρος του Κέβιν Σπέισι. Μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς «House of Cards» στην οποία πρωταγωνιστεί, άλλη μία επαγγελματική συμφωνία του δημοφιλούς Αμερικανού ηθοποιού «στραβώνει» λόγω αυτού του σκανδάλου. Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του Αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου.
  "Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου", αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.
  "Επίσης η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Κέβιν Σπέισι να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του".
  Ανάμεσα στους καλεσμένους του συνεδρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φοιτητές, είναι ο "πάπας του τηλερίαλιτι" Ολλανδός Γιον ντε Μολ, ιδρυτής των εταιριών παραγωγής Endemol και Talpa και δημιουργός του Big Brother, όπως και ο Mo Gawdat, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρηματικότητας της Google X, του τμήματος καινοτομίας του αμερικανικού κολοσσού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: «Άκυρο» στον Κέβιν Σπέισι από την ING Rating: 5 Reviewed By: Press- gr