ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Nomads: Η βόλτα με σκάφος για τους "διάσημους" και ο αντίπαλος του Μάνου Πίντζη - ΦΩΤΟ

Share it:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το έπαθλο που κέρδισε η ομάδα της Φωτιάς και είναι μία βόλτα με σκάφος. Επίσης, θα έχουμε και τη στιγμή επικοινωνίας. Στη συνέχεια θα δούμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο και θα αγωνιστεί απέναντι στον Μάνο Πίντζη. Θα ακολουθήσει η μονομαχία των δύο υποψηφίων, η αποχώρηση, καθώς και η ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία.

1. ΣΤΥΛΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

2. ΤΟ ΕΠΤΑΘΛΟ

Το αγώνισμα αυτό αποτελείται από διάφορα παιχνίδια και θα παίξουν και οι δυο μονομάχοι ταυτόχρονα.

Εκείνος που θα καταφέρει να σημειώσει επτά νίκες θα είναι ο νικητής της μονομαχίας και θα λάβει έναν ακόμη πόντο.

Παιχνίδι 1: ΔΙΖΥΓΟ

Παιχνίδι 2: ΨΗΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παιχνίδι 3: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟ

Παιχνίδι 4: ΠΑΖΛ ΓΕΦΥΡΑ

Παιχνίδι 5: ΚΡΙΚΟΙ

Παιχνίδι 6: ΓΚΟΛΦ

Παιχνίδι 7: ΤΟΤΕΜ

3. Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρουν οι παίκτες να χτίσουν τον πιο ψηλό πύργο χρησιμοποιώντας τις μαύρες και τις άσπρες κάρτες. Στην αρχή θα χρησιμοποιήσουν όλες τις μαύρες κάρτες. Όταν τελειώσουν, θα συνεχίσουν να χτίζουν τον πύργο χρησιμοποιώντας τις άσπρες κάρτες.

Ο παίκτης που θα έχει χτίσει τον υψηλότερο πύργο όταν ο χρόνος φτάσει στα 5 λεπτά θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Share it:
Reactions:

Lifestyle

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση