GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης καταγγέλλει σκάνδαλα εκατομμυρίων στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Σκάνδαλα εκατομμυρίων στο Ινστιτούτο Νεολαίας Δια Βίου Μάθησης καταγγέλλει ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημό...


Σκάνδαλα εκατομμυρίων στο Ινστιτούτο Νεολαίας Δια Βίου Μάθησης καταγγέλλει ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Δημοσθένης Κασσαβέτης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή σχετικά με το πόρισμά για τον συγκεκριμένο Οργανισμό.
"Είχαμε κάνει έλεγχο αμιγώς για την παρακολούθηση του λογιστηρίου και των οικονομικών του Οργανισμού το 2016. Υπήρξαν μεγάλες παρατυπίες στις αναθέσεις των εργασιών λογιστικής φύσεως" τόνισε ο κ. Κασσαβέτης.
"Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα έπρεπε να έχει οργανώσει την οικονομική του υπηρεσία, είναι πολύ μεγάλος οργανισμός, διαχειρίζεται ετησίως πάνω από 100 εκατ. ευρώ και δεν νοείται να μην έχει οικονομική υπηρεσία. Προσέφευγε σε υπηρεσίες οι οποίες ελέγχθηκαν και από το Ελεγκτικό συνέδριο, που είχε βγάλει ένα πόρισμα καταπέλτη. Υπήρχαν πολλές πλημμέλειες νομικής φύσης σοβαρές" τόνισε ο κ. Κασσαβέτης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση