GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαχριστόπουλος απαντά γιατί ψήφισε παρών στην αναβολή της συζήτησης για Καμμένο

Στην αναβολή της συζήτησης για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία και στον λόγο για τον οποίο ψήφισε 'παρών' αναφέρθηκε μεταξύ ά...


Στην αναβολή της συζήτησης για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία και στον λόγο για τον οποίο ψήφισε 'παρών' αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Το 'παρών' είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι... Αυτή η ιστορία αναδείχτηκε ένεκα καιρικών συνθηκών, που δεν μπορούσε κανείς να τις προβλέψει. Ακούστηκε από πολλούς ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να μπλεχτεί σε αυτή την ιστορία. Το 'παρών' λοιπόν είχε αυτό το νόημα, ότι εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, εάν θέλετε και εχθές να την κάναμε αυτή την κουβέντα. Από την άλλη μεριά, δεν μπορούσα να πω και 'ναι', διότι σεβόμαστε τη λογική παράκληση του πρωθυπουργού να πάει τρεις μέρες μετά η κουβέντα... Εννοείται ότι θέλουμε τη στήριξη του πρωθυπουργού, αλλά νομίζω ότι ήταν μία στάση που δείχνει ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαχριστόπουλος και σημείωσε:
"Η αγορά είναι σε εξέλιξη, δεν έχει ακυρωθεί. Πιστεύω ότι αυτός ο θόρυβος δεν ήταν καλός και πιστεύω ότι είναι ένας θόρυβος για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους για κάποιους που νομίζω ότι κάνει κακό".
"Ένα πράγμα με δένει με τον Καμμένο ότι είναι τίμιος. Με ενώνει αυτή η τιμιότητα με τον Πάνο Καμμένο. Και εγώ έχω κοντραριστεί μαζί του, είχαμε και διαφωνίες, δεν μπορώ την αδικία" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος είπε... 23 Νοε 2017, 1:11:00 μ.μ.

    θΑΥΜΑ ΘΑΎΜΑ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΈΒΓΑΛΕ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ...
    Ρωτάτε Πως ευκολακι για το ΜΑΓΟ ΤΣΙΠΡΑ....Αν το οικογενειακό εισόδημα από 8-9 ανθρωπους ειναι 27 χιλιάδες ΔΗΛΕΔΗ ΑΠΟ 3000 ευρώ τον χρόνο ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ...και μπορεί να βάλει και ΦΌΡΟ Διότι ΈΧΟΥΝ στην τράπεζα χρήματα..

    ΑΜΕΑ με 80%αναπηρία φιλοξενούμενος από τα παιδιά του που τα ίδια του παιδιά που εοχυν την ατυχια να εργαζονται και να δηλονουν 24.000 διλιαδες ευρώ το χρόνο χάνει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ του ΜΑΓΟΥ ΔΙΌΤΙ ΥΠΕΡΒΑΊΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ο δε ΑΜΕΑ ΔΕΝ έχει ούτε ακίνητο ούτε αυτοκίνητο ούτε κατάθεσης και του κόψανε και το ΕΚΑΣ..


    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΊ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;ΜΠΑ!!!! ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕΓΆΛΗ....ΤΌΣΗ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΛΘΕ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ;;; ΆΝΤΕ ΣΕ KATI MHNEΣ ΑΚΌΜΑ ..ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΌ ΆΝΩ ΤΟΥ 4%ΧΑΜΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση