GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Με απώλειες έκλεισαν o Dow Jones και ο S&P 500

Με απώλειες έκλεισαν οDow Jones και ο S&P 500, εν μέσω ανησυχιών των επενδυτών για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων μετά τη...


Με απώλειες έκλεισαν οDow Jones και ο S&P 500, εν μέσω ανησυχιών των επενδυτών για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων μετά την παρουσίαση ανταγωνιστικών νομοσχεδίων από Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές.

Ο Dow υποχώρησε 0,17% στις 23.422,21 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημείωσε απώλειες 0,09% και ο Nasdaq αυξήθηκε οριακά 0,01%.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της αμερικανικής Γερουσίας ανακοίνωσαν χθες ένα φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο διέφερε από το νομοσχέδιο της Βουλής των Αντιπροσώπων σε αρκετά κρίσιμα μέτωπα, όπως στην αναβολή για ένα έτος της μείωσης της εταιρικής φορολογίας.

Μία αποτυχία μείωσης της εταιρικής φορολογίας θα αύξανε τις ανησυχίες για την ικανότητα του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, να περνά νομοσχέδια και θα μπορούσε να κλονίσει τις αγορές που βασίζονταν στη μείωση των φορολογικών συντελεστών για την αύξηση των εταιρικών κερδών.

Ο Διευθυντής Ερευνών του Arrow Funds, Τζον Σέραπερ, εκτιμά ότι υπάρχει πιθανότητα 50% για την ψήφιση μίας σημαντικής μείωσης των φορολογικών συντελεστών και προειδοποίησε ότι μία αποτυχία μπορεί να προκαλέσει μία διόρθωση έως και 15% στις τιμές των μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση