GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εφορία μου κατάσχει το σπίτι για 15.000 ευρώ - Τι καταγγέλλει η 65χρονη συνταξιούχος - ΒΙΝΤΕΟ

...

Για χρέος 15.000 ευρώ κατάσχει η εφορία την πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ., μιας συνταξιούχου, όπως εξήγησε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», η κυρία Ζάνα Μπεμπόνη, υποστήριξε ότι το χρέος της στην εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της ΔΟΥ, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί και δεν έχει σβηστεί το χρέος. Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια η συνταξιούχος, γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, ύψους 588,26 ευρώ η οποία, παρά το ότι μπαίνει σε ακατάσχετο λογαριασμό, κατάσχεται.

Αυτό είναι το οικονομικό προφίλ της συνταξιούχου, της οποίας η πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43τμ στου Γκύζη βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Να σημειωθεί ότι, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.

Πλέον, η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της, ενώ λόγω του ότι ο πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά, αγνοεί το χρόνο πραγματοποίησής του.

Η Ζάνα Μπεμπονή είναι συνταξιούχος δημοσιογράφος, μετά από 43 χρόνια εργασιακού βίου. Μιλά τέσσερις γλώσσες και είναι διερμηνέας σε δίκες μεταξύ των οποίων και για τα εξοπλιστικά.

Δείτε τι δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση