GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου

Παράλληλα με τις ενέργειες του δικηγόρου του 19χρονου μοντέλου που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ποσότητες ...


Παράλληλα με τις ενέργειες του δικηγόρου του 19χρονου μοντέλου που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρέπει να διωχθεί και στην Ελλάδα το 19χρονο μοντέλο.
Από την πλευρά της, η δίωξη ναρκωτικών, με έγγραφό της προς την Εισαγγελία ζητά να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της που ενδεχομένως κινούνται στην ελληνική επικράτεια.
Οι δυο δικογραφίες αναμένεται να συνενωθούν ενώ αρμόδιες πηγές έλεγαν πως θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες που παρέχονται από το νόμο προκειμένου η νεαρή κοπέλα να επιστρέψει και να λογοδοτήσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση