GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτη πρόκληση - Κιλιτσντάρογλου σε Καμμένο: Θα έρθω το 2019 να τα πάρω όλα

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας να παίρνει τη σκυτάλη. «Η Ελλάδα έχει κα...

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας να παίρνει τη σκυτάλη.
«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», τόνισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απαντώντας στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε, «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

1 σχόλιο

  1. Όταν διαλύεις οικογένειες λέγοντας ψέματα ψέματα και κόβεις το ΕΚΑΣ δεν θα περάσεις καλά κύριε βουλευτά ΑΠΟ σύνταξη 530 κόβεις τα 80 ευρώ και πας φτωχούς ανθρώπους στα 450 ευρώ οι άνθρωποι αυτοί θα γίνουν ΘΗΡΊΑ ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ,θα γίνουν φανατικοί χρυσαυγείτες θα γαμήσουν την δημοκρατία σας θα κλέψουν θα σκοτώσουν θα φτύσουν, θα γκρεμίσουν, θα κατεδαφίσουν, οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ να ανησυχούν από εδώ και στο εξής,όπως και οι δημοσκόποι...διότι το αυγό του φιδιού το εδρεψε ο τσιπρας και οι βουλευτές του που έκαναν πειράματα στον ΛΑΟ τους ΜΕ ενα νομο και ένα άρθρο θα έκαναν της αγορές να χορεύουν πεντοζάλη ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΎΝ ΌΛΑ λαό και χώμα με τον μανδύα του αριστερού ΤΟ ΠΆΡΤΙ τους τελείωσε θέλετε σε 10 15 μήνες;; αλλά τελείωσε και δεν θα πάνε με τον ΚΟΥΛΙ τον τρελιάρη αλλά θα δουν άλλους συσχετισμούς ΜΕ ΟΡΓΉ ΚΑΙ ΞΎΛΟ..μακάρι να κάνει πόλεμο το τουρκολόι να δούμε ποιοι θα πάνε να πολεμήσουν τα γουρούνια του μωαμεθ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση