GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 27χρονο που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο - Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο πατέρας του

...


Τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, όταν μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 27χρονος στρατιωτικός, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο.

Δυστυχώς η μοίρα υπήρξε πολύ σκληρή για την οικογένεια του 27χρονου από τον Γοργοπόταμο. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o 27χρονος όταν ήταν μόλις 9 ετών είχε χάσει τον πατέρα του, σε ηλικία 42 ετών, σε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στον θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 είχαν τραυματιστεί. Ο 42χρονος είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Μάλιστα κάποιοι θυμήθηκαν και μια άλλη τραγωδία για τον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς είχε χάσει τον 16χρονο αδερφό του σε δυστύχημα με τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση