GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Έπεσε στο κενό από τον 62ο όροφο - Τι προσπαθούσε να κάνει – ΒΙΝΤΕΟ

...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνιστή έναν 26χρονο Κινέζο που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον 62ο όροφο ενός ουρανοξύστη στο κενό. Πρόκειται για τον Γου Γιονγκνίνγκ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στους χρήστες των social media ως ένας από τους κορυφαίους rooftopper. Ανέβαινε, δηλαδή, σε ουρανοξύστες ή άλλα ψηλά κτίρια και έδινε πρωτότυπες παραστάσεις «κόβοντας» την ανάσα όσων των παρακολουθούσαν.

Το τελευταίο του εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία και του κόστισε τη ζωή του. Ο 26χρονος είχε ανέβει στον 62ο όροφο του ουρανοξύστη Huayuan International Centre, στην πόλη Τσανγκσά της Κίνας και στην προσπάθειά του να κάνει push ups κρεμασμένος από την κορυφή του κτιρίου, έπεσε στο κενό.

Μάλιστα, τον θάνατό του κατέγραψε κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος σε άλλο σημείο του κτιρίου. Η σορός του εντοπίστηκε σε μία βεράντα από έναν καθαριστή παραθύρων, 14 μέτρα κάτω από το σημείο που έκανε τα push ups.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση