GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTO EINAI το βιβλίο που χάρισε η Περιστέρα Μπαζιάνα στην Εμινέ Ερντογάν...

Το βιβλίο της αστυνομικού-συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Φωτεινής Κωνσταντοπούλου επέλεξε να κάνει δώρο η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού...

Το βιβλίο της αστυνομικού-συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Φωτεινής Κωνσταντοπούλου επέλεξε να κάνει δώρο η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, στη σύζυγο του Προέδρου της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν, στη συνάντηση που είχαν οι δύο κυρίες και με αφορμή αυτού να συζητήσουν για το προσφυγικό.
Στο βιβλίο "Μέσα από τα Μάτια τους", 12 ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες αφηγούνται σε α΄ πρόσωπο τον βίαιο ξεριζωμό από τις πατρίδες τους και απευθύνουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας σε όλο τον κόσμο: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Ο Πρόεδρος της PRAKSIS Τζανέτος Αντύπας, στη μνήμη του οποίου αφιερώνεται το βιβλίο, εμπνεύστηκε από τις ιστορίες των ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας της PRAKSIS και πρότεινε τη συνεργασία αυτή στη συγγραφέα Φωτεινή Κωνσταντοπούλου και στις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ. Mέρος των εσόδων του διατίθενται για τη στήριξη των δομών φιλοξενίας των ασυνόδευτων παιδιών-προσφύγων της Οργάνωσης.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση