GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην Σερβία κάνει ο Τσίπρας...

Νοn paper με το οποίο ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει ιδιωτικώς με την οικογένεια του στην Σερβία, όπου θα περά...

Νοn paper με το οποίο ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει ιδιωτικώς με την οικογένεια του στην Σερβία, όπου θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων, εξέδωσε το Μαξίμου. Σύμφωνα με την ενημέρωση ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Σερβία για «ολιγοήμερες διακοπές» μετά από πρόσκληση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς.
Το non paper:
«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».

3 σχόλια

  1. Όχι κορόιδο είναι να κάτσει εδώ με τον καθημαγμένο λαό. Πήρε το ΙΧ αεροπλάνο του και πήγε, με τα έξοδα πληρωμένα από τους φτωχούς φορολογούμενους.
    Πού θα τα ξαναβρεί τόσα μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναπέστε το! Δεν έχει ούτε το φιλότιμο να πάει με το αεροπλάνο της γραμμής όταν ο λαός που κυβερνά πένεται...ας θαυμάσομε το ήθος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιό φιλότιμο, που δεν έχει ο Τσίπρας, μιλάτε; Είναι άγνωστη η λέξη φιλότιμο σ΄αυτόν.
    Ό, τι προλάβει να αρπάξει και να απολαύσει με το τσούρμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση