GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Κορδελιό - Διακοπή κυκλοφορίας στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη

...

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη έχει διακοπεί προσωρινά, ενώ παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης, λόγω του εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στις 07:15 το πρωί, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., εκτροχιάστηκε η μηχανή και πέντε βαγόνια του εμπορικού τρένου 40878. Το εμπορικό τρένο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη.Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα, θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης - Δράμας.

Επίσης, λόγω του εκτροχιασμού υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης - Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση